Nieuwe praktijk in Zuilen!

Sinds een maand kan je ook terecht bij de OefenPraktijk in Zuilen. We maken gebruik van de ruimte van Monique de Haan, die daar haar praktijkruimte heeft voor Ataraxia voor lichaamswerk en massage. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om door te verwijzen en goed samen te werken waar nodig.

Onze collega Wies van Achterberg is op woensdagmiddag in Zuilen aanwezig om je te helpen. Heb je klachten door een verkeerde houding of door verkeerd bewegen? Door een nieuwe en efficientere manier van bewegen aan te leren, helpt Wies je van je klachten af.

Of schrijft je kind onleesbaar of houdt hij of zij de pen heel vreemd vast? Wies is kinderoefentherapeute i.o. en heeft al veel ervaring met het werken met kinderen. Ze werkt nl ook op de Luc Stevensschool, waar ze de hele dag met kinderen werkt aan hun motoriek.

Heb je andere klachten door houding en/of beweging en vraag je je af of je bij ons aan het juiste adres bent? Neem contact met ons op! Dit kan via telefoon, maar ook door het contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Monique de Haan en Rianne Braal tekenen het contract.