Medewerkers

Mijn naam is Rianne Braal. Mijn interesse in houding en beweging werd gewekt, toen ik als tiener zelf bij een oefentherapeute Cesar in behandeling kwam. Het vak sprak me zo aan, ik besloot om zelf de opleiding te gaan volgen. In 1998 ben ik afgestudeerd als cesartherapeute en sinds 2002 werk ik in Bunnik in het gezondheidscentrum. Het is ontzettend leuk om steeds met andere mensen van allerlei leeftijden te werken om de houding en het bewegen te verbeteren, waardoor klachten minder worden of helemaal verdwijnen.
Ik heb me gespecialiseerd in het werken met kinderen en mag me kinderoefentherapeute noemen. Daarnaast ben ik sinds een paar jaar Parkinsonnet-therapeute.

In het gezondheidscentrum werk ik veel samen met huisartsen en fysiotherapeuten. Er is ook een actieve doorverwijzing. Zo bent u altijd aan het juiste adres.

In mei 2010 is mijn dochter geboren en als voorbereiding op de bevalling volgde ik een leuke en sportieve zwangerschapscursus. Het leek me leuk om dit zelf ook te geven en heb, samen met Monique Lubbers (fysiotherapeute), een opleiding hiervoor gevolgd. Het is ontzettend leuk om met deze doelgroep te werken ! Meer informatie over de Fit-Zwanger cursus, kunt u hier lezen.

Sinds augustus 2018 werkt Anouk de Fouw ook bij De OefenPraktijk. 

We hebben regelmatig stagiaires in onze praktijk. De stagiaire kijkt mee met behandelingen of neemt behandelingen over. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat altijd aangeven.

Alle in deze praktijk werkzame oefentherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.